Home / Leden / Overzicht / DelRey distillery b.v.

Over ons

De DelRey distilleerderij is in 2019 opgericht met kwaliteit als belangrijkste pijler. Vanuit de hele wereld hebben we het beste verzameld in Hengelo. Onze still is maatwerk uit Nederland en onze vaten komen rechtstreeks uit Italië. De flessen die we gebruiken zijn ontworpen in Frankrijk en in Duitsland vonden we de juiste apparatuur om het hele proces optimaal in te richten.

Ook onze ingrediënten zijn van topkwaliteit; We gebruiken de beste granen uit Europa en combineren die met de beste kruiden en specerijen. Deze vinden we lokaal, maar ook in het Verre Oosten. Onze saffraan importeren we bijvoorbeeld uit een gebied aan de voet van de Himalayas in India. En dat verschil proef je!

We combineren de nieuwste technieken met bewezen procedures en met oude tradities. Daar voegen we passie, zorg en toewijding aan toe. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alleen zo kunnen we de beste ervaring aan onze klanten leveren. Een originele, ambachtelijke ervaring waar we trots op zijn!

Kleine oplages

DelRey richt zich niet op de massa: Wij produceren ambachtelijke dranken voor de veeleisende liefhebber. De liefhebber die kwaliteit herkent en zich wil laten verrassen door verfijnde smaken en unieke combinaties. Door bewust te kiezen voor kleine oplages blijft de focus op kwaliteit en smaak en houden we de vrijheid om te blijven experimenteren.

Ambachtelijke dranken

Alles bij DelRey staat in het teken van handwerk en persoonlijke aandacht. Dag in, dag uit is het kleine team bezig met het leveren van de hoogste kwaliteit. We selecteren de juiste granen en vruchten. We kiezen de kruiden en specerijen. We verwerken de producten zelf en controleren het hele distillatieproces. Maar daar houdt het niet op! Ook de verkoop en distributie hebben we in eigen hand. We hebben persoonlijk contact met al onze distributeurs en retailers. Wij geloven er namelijk in dat al onze toewijding, onze passie en ons plezier een wezenlijk onderdeel is van de producten van DelRey!

Adres
Zoutwinningsweg 23
7554 RP Hengelo (O)
Telefoonnummer
053 478 3270