Home / Leden / Overzicht / Demar Laser BV

Demar Laser BV

Laserbewerkingen..? Demar Laser B.V.

Op het gebied van laserbewerkingen van plaatwerk is Demar Laser b.v. een uitgesproken specialist die kennis en ervaring combineert met gevoel voor innovatie. Van ons mag u de ideeën verwachten die uw productietechnologie de juiste impulsen geven.

Een belangrijk aspect voor gebruikers van bewerkt plaatmateriaal is de snelle beschikbaarheid. Niet voor niets heeft de term time-to-market hoge prioriteit bij onze relaties.
Conventioneel lassen of snijden is een arbeidsintensieve bewerking. Om die reden worden grote oplages meer dan eens uitbesteed in lage lonen landen. Bij laserlassen of snijden werkt de tijd van deze hoogwaardige bewerking in uw voordeel. Aanzienlijk minder man-uren, geen transport naar lage lonen landen en een betere beheersing van het proces, zijn het gevolg.
Kortom, het resultaat overtreft de som der delen.

De toegevoegde waarde van de kwaliteit van laserbewerkingen is uiteindelijk terug te vinden in de toepassing van producten. Daar waar vormen en constructies eerder niet mogelijk of complex waren, zijn nu vele malen efficiëntere productiemethoden mogelijk.

Product- en procesinnovatie zijn de speerpunten in de strategie van Demar. Het constant investeren in productietechnologie is daarbij een vereiste. De nauwe samenwerking met de Universiteit Twente geeft ons de mogelijkheid de laatste stand van de techniek op de voet te volgen. Maar biedt niet alleen ons maar ook u toegang tot de moderne laboratoria voor product- en procesanalyse.
       
De precisie, snelheid en snede-kwaliteit van laserbewerkingen hebben geleid tot ongekende mogelijkheden voor onze relaties. Dankzij de ervaring met metaalbewerkingen is Demar in staat om de constructie van producten vanuit een ander perspectief te bekijken. Een perspectief waarbij producten van onze relaties geschikt worden gemaakt voor laserbewerking, om te komen tot een beter en/of voordeliger eindresultaat. En dat alles in samenwerking met uw industriële vormgevers en engineers.

Uitgekiende oplossing voor een lagere prijs
Vooruitlopen op de ontwikkelingen is de tweede natuur van iedere ondernemer. Evenals inleven. Als specialist in metaalbewerkingen voelt Demar die ontwikkelingen haarfijn aan.

Onze medewerkers verstaan dan ook de kunst om hun kennis en kunde optimaal te combineren met materialen en techniek. Om de verfijnde techniek van laserbewerking toe te passen voor verfijnde toepassingen.
Dit betekent dat op basis van onze kennis van fabricageprocessen nieuwe maar ook bestaande producten van onze relaties op maakbaarheid worden bestudeerd. Veelal blijkt dat een andere vaak vereenvoudigde constructie mogelijk is. Een eerste eenmalige engineeringsinvestering leidt meer dan eens tot een goedkopere oplossing. En daarmee tot een blijvend lagere prijs per product.

Bij Demar mogen uw verwachtingen hoog gespannen zijn. Wij zijn niet voor niets proces suppliers in optima forma. Dat begint bij een korte responstijd na binnenkomst van een aanvraag. Bijvoorbeeld in de vorm van een advies om te komen tot de juiste productconstructie of plaatwerkoplossing voor laserbewerking. Of een gedetailleerde offerte. Om vervolgens op basis van uw wensen, eisen en specificaties met korte levertijden uw opdrachten uit te voeren.
System suppliers, machine- en apparatenbouwers, scheepsbouwers en ondernemingen in de designmarkt, gingen u voor als relatie van Demar.

Wilt u meer weten over Demar en wat wij voor u kunnen betekenen?
Voor een afspraak richten wij ons graag naar uw agenda!

Proces suppliers in optima forma

Adres
Smaragdstraat 17
7554 TD Hengelo
Telefoonnummer
(074) 245 21 45
Faxnummer
074-2913973