Home / Leden / Overzicht / Flexwerf

Flexwerf

Flexwerf is een initiatief van Ruud ten Voorde. Een gedreven persoonlijkheid die al meer dan 25 jaar actief is als bedrijfsleider/ondernemer in middelgrote en grote bedrijven binnen de detailhandel. Zijn uitdaging ligt in het aansturen van grote groepen mensen uit alle geledingen van de samenleving, om samen een zo efficiënt mogelijk resultaat te bieden voor de opdrachtgever, wat zich dan uiteraard vertaald in minimale kosten. 

Flexwerf is gevestigd aan de Droogdokstraat 1-01 In Hengelo op steenworp afstand van de Makro, dus direct aan de snelweg A35. Een modern en multifunctioneel bedrijf op ruim 1000 vierkante meter dat eventueel snel te vergroten is indien de arbeidsmarkt hierom vraagt. Wij staan dagelijks van 07.00 – 23.00 uur voor u klaar. U kunt per week ruim 90 uur op onze diensten vertrouwen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Een samenwerkingsovereenkomst met diverse grote gemeenten maakt dat we een gezonde mix aan collega’s hebben. Er staat bij ons een team dat teamgeest uitademt en dat aan alle aspecten van een sociale samenleving voldoet maar efficiëntie en flexibiliteit niet uit het oog verliest en dit is waar we het meest trots op zijn.

Adres
Droogdokstraat 1-01
7553 GW Hengelo
Telefoonnummer
(085) 773 76 66