Home / Leden / Overzicht / Foseco

Foseco

Foseco is niet alleen leverancier van gieterijmateriaal. Onze service gaat veel verder dan het leveren van materiaal. We werken op de Foseco-manier: uitstekende producten, applicatie-expertise, proactief advies en consultancy. Foseco is een partner om op voort te bouwen.

We bieden een breed scala aan gieterijproducten en -diensten om te voldoen aan de eisen van ijzer-, staal- en non-ferrogieterijen om hen te helpen defecten te verminderen, de gietkwaliteit te verbeteren en de productiekosten te optimaliseren.

In april 2008 werd Foseco overgenomen door Vesuvius, een wereldleider op het gebied van metaalstroomtechniek, die een volledig scala aan technische diensten en oplossingen biedt aan zijn klanten over de hele wereld, voornamelijk ten dienste van de staal- en gieterij-industrie.

Vesuvius heeft een trotse traditie om innovatie te brengen in de markten die we bedienen. We hebben meer dan 200 technische experts die worden ondersteund door lokale ontwikkelingsteams over de hele wereld om ervoor te zorgen dat we aan de behoeften van onze klanten voldoen. Met 7 onderzoekscentra over de hele wereld blijft Vesuvius toonaangevend op het gebied van innovatie in onze branche. Vanaf onze oorsprong in Pittsburgh tot de oprichting van ons onlangs geopende Global Foundry R&D Center in Enschede in 2014, hebben we altijd geïnnoveerd voor onze klanten, vooruitlopend op de ontwikkeling van baanbrekende technologie en processen. Tegenwoordig onderzoeken we nieuwe manieren om continue gegevensverzameling te integreren in onze oplossingen om onze klanten de inzichten te geven die ze nodig hebben.

Adres
Binnenhavenstraat 20
7553 GJ Hengelo
Telefoonnummer
(074) 249 21 00
Faxnummer
(074) 242 41 25