Home / Leden / Overzicht / GiftKing

GiftKing

Royaal in promotiemateriaal!

Met het juiste promotieartikel en de juiste boodschap vertel je jouw klanten precies dát wat je wíl vertellen.

Hoe fijn is het dat een leuke klant je belt met een bedankje voor de mooie attentie of het nuttige geschenk. En die vindt je in onze webshop. Eenvoudig besteld en met onze Logotool kan je tijdens het shoppen al zien hoe het logo op het product staat. Allemaal handige hulpmiddelen voor een prettige bestelling.

De artikelen drukken we in eigen beheer, dus is het goed én snel geleverd. Soms binnen 24 uur na goedkeuring van de gratis mailproef.

Over GiftKing, dé koning in relatiegeschenken

Geven is leuker dan krijgen. Daarom doen wij wat wij doen. Zodat jij heel veel moois aan jouw relaties kunt geven. Geef je wat cadeau, dan krijg je altijd iets terug. Dat is al eeuwen de basis van zaken doen.

Een waardevol relatiegeschenk

En hoe meer de ontvanger de gift waardeert, des te meer je ervoor terugkrijgt. Het geven van een presentje is leuk en wordt nóg leuker als de ontvanger blij wordt van het geschenk. Kies jouw relatiegeschenk dus met zorg uit, dan zorgen wij met minstens net zo veel zorg en aandacht voor het personaliseren ervan.

Ruim 35 jaar ervaring in relatiegeschenken

Jij bent vast en zeker goed in staat een nuttig, leuk en waardevol geschenk uit te zoeken. Zeker met onze handige webshop met ruime keuze aan relatiegeschenken. Maar heb je toch advies nodig, dan zijn we er ook voor jou. We hebben, met ruim 35 jaar ervaring in giveaways, genoeg kennis op dit gebied. Inmiddels weten we dat het van groot belang is, dat het promotieartikel past bij de uitstraling van jouw producten, diensten of bedrijf. De ontvanger moet iets aan de gift hebben en het moet van goede kwaliteit zijn. En wat ook helpt is een opvallende uiting. Hoe langer een relatiegeschenk gebruikt wordt, des te langer wordt er reclame gemaakt voor jou als gever.

Personaliseren van relatiegeschenken

We hebben bij GiftKing niet alleen verstand van gifts, maar ook van bedrukken, graveren, printen en borduren. En dat kan opvallend, bescheiden of uniek. Het personaliseren van relatiegeschenken is namelijk maatwerk. En wij doen dat in onze eigen productieruimte. Omdat wij zelf bedrukken, weten we zeker dat het snel en goed gebeurt. Dat betekent voor jou dat je jouw bedrukte relatiegeschenken snel in huis hebt, vaak zelfs binnen een dag! Snel, maar ook van de juiste kwaliteit. Blader door onze webshop www.giftking.nl en kijk wat er allemaal mogelijk is. Of mail/bel ons voor een aanvraag.

Adres
Saffierstraat 24
7554 TG Hengelo
Telefoonnummer
074-2051177
Contactpersoon
Robert Kerkhoff