Home / Leden / Overzicht / GOOS Horeca

GOOS Horeca

Goos Horeca is aanbieder van horecameubilair, keukenapparatuur en kleingoed. Van een volledig ingerichte professionele keuken tot een enkele magnetron en van glaswerk tot terrasstoelen, het is allemaal uit voorraad leverbaar en veelal direct uit de winkel mee te nemen. De goederen kunnen ook door de medewerkers van Goos worden afgeleverd en zo nodig geplaatst. Goos Horeca koopt rechtstreeks in bij fabrikanten over de hele wereld. Het volledige assortiment kan hierdoor tegen scherpe prijzen worden aangeboden aan horecaondernemers en verenigingen.

Goos Horeca is bijna 25 jaar actief op de markt voor benodigdheden voor de horeca. De onderneming is succesvol, omdat de cash & carry formule kwaliteit tegen de juiste prijzen biedt. Het assortiment omvat meer dan 10.000 artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in een van de vestigingen en de medewerkers van Goos Horeca staan de bezoekers graag bij met advies. Of dit nu gaat om de aanschaf van een theelepel of om de inrichting van een compleet nieuwe horecagelegenheid, klanten zijn verzekerd van vakkundig advies.

Adres
Diamantstraat 1-A
7554 TA Hengelo
Telefoonnummer
(074) 250 83 88
Faxnummer
(074) 256 85 06