Home / Leden / Overzicht / Graveertechniek Nijdeken BV

Graveertechniek Nijdeken BV

Graveertechniek Nijdeken

De naam zegt het al: we zijn volledig gespecialiseerd in industriële graveertechniek. Wij beschikken dan ook over hooggekwalificeerde medewerkers en de modernste machines en apparatuur. Een combinatie die ons elke keer weer in staat stelt zowel snel als nauwkeurig te werken. 

Wij geven vorm aan al uw wensen op graveergebied. Of het nu om een eenvoudige gravure of een complex graveerwerk op ongelijke vlakken gaat. Om een enkel exemplaar of grote series. In of op elk gewenst materiaal, kunststof, aluminium, messing, staal of roestvaststaal. In vele toepassingen van badge tot bewegwijzering, van naamplaat tot gevelbord, van frontplaat tot slagstempel. Als het om graveerwerk gaat, zijn wij van alle markten thuis.

Produkten: draagplaten, machineplaten, emblemen, badges, naamborden, gevelborden, gevelborden beeldmerk, bewegwijzering, awards, prijzen, preegstempels, erodeerstempels, machinestempels, brandstempels, foliestempels, slagstempels, gedenkplaten.

Markten: matrijzenmakers, machinebouw, electronica, electronica kasten, electrotechniek, productiebedrijven, yachting, bouwbedrijven, kuntwerken, uitvaartwezen, digitaal drukwerk, projecten.

Adres
Granaatstraat 54
7554 TR Hengelo
Telefoonnummer
(074) 205 11 25