Home / Leden / Overzicht / Hobbelink Efficiency voor kantoor

Hobbelink Efficiency voor kantoor

Al sinds 1936 is Hobbelink in Hengelo een naam die bij veel mensen direct in verband wordt gebracht met prettig werken op kantoor.

Wij leveren al uw kantoorartikelen snel in heel Twente. Van Enschede tot Almelo, van Oldenzaal tot Haaksbergen, van Rijssen tot Losser en verder. De moderne huisvesting geeft ons de mogelijkheid om alle kantoorbenodigdheden en kantoormeubelen en diensten nog beter tot uiting te brengen… en via onze webshop kunt u online kantoorartikelen bestellen en leveren wij betrouwbaar in heel Nederland.

Of het nu gaat om de snelle leveringen van alledaagse kantoorartikelen, de complete inrichting van het kantoor, moderne presentatie-middelen,PC en PC-netwerkoplossingen, digitale copiers, printers, multifunctionals en andere geavanceerde kantoorapparatuur. Maar ook voor vakkundig onderhoud en service door de eigen technische dienst.

Hobbelink is lid van de Europese inkoop- en marketingvereniging Soennecken, met het internationaal bekende eigen huismerk Soennecken.

Met de grootste onafhankelijke combinatie van samenwerkende kantoorvakhandelaren in Europa, met een logistiekcentrum van 25.000 m2 met meer dan 14.000 kantoorartikelen uit voorraad en inkoopvoordeel op ruim 70.000 merkartikelen, biedt Hobbelink u de betrouwbaarheid die u wenst.

En dat tegen de beste prijs.

"Graag willen wij onze kennis en ervaring op het gebied van procesoptimalisatie en kostenbesparing bij uw inkoop met u delen. Welkom!"

Gerrit Hobbelink

Adres
Amarilstraat 6
7554 TV Hengelo
Telefoonnummer
074-2552345
Contactpersoon
Gerrit Hobbelink