Home / Leden / Overzicht / Huikeshoven BV

Huikeshoven BV

Een regelbare temperatuur is vaak van essentieel belang voor de continuïteit van uw productieproces. Huikeshoven is specialist op het gebied van elektrowarmte werkt samen met gerenommeerde partners als Eltherm en Schniewindt en biedt al meer dan 50 jaar totaaloplossingen voor regelbare warmtevoorziening voor productieprocessen.

Vanwege onze flexibiliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid weten klanten uit onder andere de (petro)chemie, machine- en apparatenbouw, utiliteitsbouw en de installatie- en koeltechniek ons te vinden. Huikeshoven verzorgt het hele traject, van ontwerp en advisering tot en met het leveren van de benodigde elementen, de montage en de service. Onze belangrijkste speerpunten zijn snel, flexibel en oplossingsgericht onze klanten van dienst zijn. Op het gebied van technologie willen we een vooruitstrevende, specialistische en innovatieve partner zijn.

VISIE

Als specialist op het gebied van elektrowarmte willen we graag dichtbij de klant staan en per direct kunnen reageren als dit noodzakelijk is. Huikeshoven beschikt over gespecialiseerde medewerkers, zoals engineers en monteurs met een brede kennis en ervaring op het gebied van elektrowarmte. Wij geven objectieve adviezen, doordat we elke vorm van elektrowarmte aanbieden. Ons assortiment aan producten is erg breed en door onze uitgekiende voorraadstrategie zijn lange levertijden zeldzaam. Vanwege onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en onze brede kennis en ervaring kunnen we onze klanten optimaal bedienen. Klantgerichtheid is bij ons niet alleen een woord, wij handelen er ook naar en dat waarderen onze klanten.

Adres
Robijnstraat 6
7554 TB Hengelo
Telefoonnummer
088-2034200
Contactpersoon
de heer Bart Nijhuis