Home / Leden / Overzicht / I-PACK

I-PACK


WAT WIJ DOEN

Wij specialiseren ons in het portioneren, assembleren en verpakken van gekoelde voedingsmiddelen tot complete ontbijt-en lunchpakketten. Wij werken samen met onze afnemers bij het ontwikkelen van passende concepten, afgestemd op de behoeftes binnen de specifieke branche. Wij assisteren bij het vinden van de juiste componenten waarbij wij kunnen putten uit ons grote netwerk. Onze werkzaamheden zijn onder te verdelen in drie hoofdcategorieën:

PRODUCTIE -  ASSEMBLAGE-  CO-PACKING


VOOR WIE WIJ WERKEN

Onze grootste afnemers zijn afkomstig uit de luchtvaartcateringindustrie waardoor wij gewend zijn om te voldoen aan hoge eisen en specifieke wensen. Natuurlijk beperken wij ons niet tot het luchtruim, wij zijn in staat elke branche te voorzien van creatief maatwerk. Een uitdaging gaan wij nooit uit de weg, wij zijn op ons best wanneer wij grenzen verleggen en nieuwe dingen creëren.

ON-THE-MOVE-   RETAIL -  CATERING


HOE WIJ WERKEN

Wij halen voldoening uit het oplossen van complexe vraagstukken en het voldoen aan niet alledaagse wensen. Het bedenken van innovatieve oplossingen, het creëren van iets unieks en het aangaan van een bijzondere en stimulerende samenwerking met onze klanten. Daaruit halen wij onze motivatie, maar nog veel belangrijker; ons plezier. Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op een drietal pijlers die centraal staan bij alles wat wij doen en wat wij verwachten van onze samenwerkingen.

Adres
Diamantstraat 44
7554 TA Hengelo (O)
Telefoonnummer
074 250 2550
Faxnummer
074 250 2550