Home / Leden / Overzicht / idverde Realisatie BV

idverde Realisatie BV

De kracht van een landelijk totaalpakket en lokale betrokkenheid


idverde Realisatie is marktleider op het gebied van omgevingsverzorging in Nederland, met ruim 400 medewerkers werken wij landelijk vanuit een vijftiental vestigingen.

Onze vestigingsmedewerkers kennen de plaatselijke omstandigheden en spreken de taal van de klant. Dat maakt idverde persoonlijk en doeltreffend. Tegelijkertijd kunnen we ieder moment gebruik maken van de gebundelde kennis en ervaring van onze landelijke organisatie.

idverde levert complete omgevingsverzorging in stedelijk en landelijke gebied, waaronder ontwerp, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen, sportvelden, bedrijventerreinen, recreatieparken, daktuinen en begraafplaatsen. Specialistische diensten zijn onder andere boomverzorging, binnenbeplanting en bermbeheer. 

Onze belangrijkste opdrachtgevers zijn bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen en overheids-organisaties.
Naast het uitvoeren van bestekken adviseren wij graag met onze opdrachtgevers vanaf het eerste moment ; in turnkey-projecten, bouwteamverband of via design & construct en andere contractvormen, zoals PPS-constructies. 

Tuinstijl: Vakkundige hoveniers bij u in de regio!

Heldere lijnen, aandacht voor de identiteit van een plek en de creatie van sfeervolle contrasten. Tuinstijl, een professioneel hoveniersbedrijf met 8 vestigingen in Nederland. Vanuit een krachtige visie, met ruimte voor uw persoonlijke wensen, verzorgt Tuinstijl het totaalpakket van ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie. Kijk voor meer informatie over Tuinstijl op www.tuinstijl.nl 

Adres
Parelstraat 2
7554 TM Hengelo
Telefoonnummer
(074) 243 60 00
Contactpersoon
Martin Wigger