Home / Leden / Overzicht / IVM Twente

IVM MAAKT WERK VEILIG

Wij geloven dat mensen graag veilig en gezond willen werken en dat bedrijven hun mensen een veilige werkomgeving willen bieden. Het is belangrijk dat veiligheid werkbaar is. Het moet in balans zijn met de productie; veiligheid moet praktisch zijn.

Meer procedures en regels maken het werk niet per se veiliger. Daarom kiezen wij altijd voor een pragmatische aanpak. Risico’s zijn en blijven er altijd. Wij werken nauw samen met onze klanten en gebruiken onze kennis en kunde om deze risico’s naar een beheersbaar niveau te brengen.

 Door veiligheid nuchter en pragmatisch te benaderen, kunnen wij helpen om werk veiliger te maken in verschillende branches, op alle veiligheidsniveaus. Zo voorkomen en verminderen we letsel, schade, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Hierdoor verkleinen we (faal-) kosten en vergroten we het werkplezier en het welzijn van de medewerkers en de organisatie.  


 ONZE DIENSTEN

-              Veiligheidstrainingen (o.a. SOG, NOGEPA, SIR, NEN 3140, VCA, BHV, OVK);

-              Crisismanagementtrainingen- en simulaties (o.a. stroomuitval, cyber attack);

-              Veiligheidspersoneel (o.a. brandwacht, reddingsteam, MVK, HVK);

-              Veiligheidsadviezen (o.a. RI&E, noodplannen, BHV-organisatie);

-              Veiligheidsmiddelen (o.a. brandblussers, gasmeters, AED’s, IVM SafetyBox).


LOCATIES

 IVM heeft trainingscentra in Hengelo, Zwolle, Groningen en Coevorden. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we onze diensten landelijk aanbieden. Incompany trainingen zijn uiteraard ook mogelijk.


 MEER WETEN?

Wilt u meer weten over onze diensten? We horen graag van u! 088 – 166 3000 of info@werkveilig.nl

Adres
Hazenweg 30, 7556 BM Hengelo
7556 BM Hengelo
Telefoonnummer
088-1663000