Home / Leden / Overzicht / Knol Papier Recycling

Knol Papier Recycling

is een familiebedrijf dat in 1952 werd opgericht. Het bedrijf is uitgegroeid tot een hypermoderne organisatie met een oppervlakte van 25.000 m2.  Onze kernactiviteit is het inzamelen, sorteren en persen van papier en folie. Daarnaast verzorgen wij voor u de opslag, het beheer of de vernietiging van uw archieven via onze dochteronderneming Reisswolf Hengelo B.V. We streven altijd naar een zo economisch mogelijke oplossing voor uw papier-,  folie- en overige afvalstromen. Voor het tijdig, correct en adequaat uitvoeren van onze activiteiten beschikken we over een modern vrachtwagen- en containerpark en kundig personeel. Voor het inzamelen van papier- en foliestromen kennen we diverse mogelijkheden. We beschikken over diverse soorten en maten (pers) containers die geheel aan uw specifieke wensen tegemoet komen.


Recycling in uw bedrijf

Recycling is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Wat lang geleden afval genoemd werd, is dat al lang niet meer. Afval is een grondstof. Op het gebied van recycling maakt u het verschil door te scheiden aan de bron. In uw bedrijf start het recyclingproces.


Duurzaamheid

Duurzaam ondernemerschap gaat tegenwoordig verder dan maatschappelijke betrokkenheid. Een aantal jaren geleden was het een begrip, inmiddels moet u kunnen aantonen wat u bijdraagt aan een gezonde omgeving.

Adres
Parelstraat 21
7554 TL Hengelo
Telefoonnummer
(074) 291 40 24
Faxnummer
(074) 250 06 93