Home / Leden / Overzicht / Lemerij B.V. verhuur

Lemerij B.V. verhuur

Lemerij Verhuur wil een meerwaarde bieden aan iedereen die werkt met gehuurde machines.
Dit betekent, dat Lemerij Verhuur steeds investeert in nieuwe machines en apparaten, zodat de continuïteit bij onze klanten gewaarborgd wordt en blijft. Doordat ons materieel moet voldoen aan de hoogste eisen, kiezen wij daarom alleen voor de beste merken, de zogenoemde  A-merken. Aangekocht materieel wordt vaak door ons aangepast om de veiligheid te verhogen of om mogelijke schades te beperken. Op die manier zullen onze klanten minder schade lijden tijdens de werkzaamheden. 

Niet alleen als het om ons machinepark gaat, proberen wij vooruitstrevend te zijn, ook proberen wij in de omgang met onze klanten, op een goede manier service te verlenen. Dit kan alleen gerealiseerd worden door toegewijde medewerkers met een hoog kennisniveau. Doordat onze klanten door een gerichte en persoonlijke manier door onze medewerkers te woord gestaan worden, kunnen wij door  “Out of the box” te denken in bijna alle gevallen maatwerk leveren tegen een betaalbare prijs. 

Door onze klanten te voorzien in cursussen en trainingen op het gebied van veiligheid, hoogwerkers, heftrucks e.d. kunnen wij ook daarin een meerwaarde bieden. Als onze klanten namelijk goed geïnstrueerd personeel met onze machines laat werken, worden er ook minder materiaal- en letselschades veroorzaakt

Adres
Zirkoonstraat 14
7554 TT Hengelo
Telefoonnummer
(074) 250 07 01
Faxnummer
(074) 250 61 75