Home / Leden / Overzicht / Metaalketen Hengelo

Metaalketen Hengelo


We zijn gek van metaal!

Welkom bij Metaalketen Hengelo, dé specialist in non-ferro metalen halffabricaten. Het kan erg lastig zijn om precies dát materiaal te vinden dat u nodig heeft, of om een deskundige sparringpartner te vinden die met u meedenkt over nieuwe toepassingen. Juist daarom is het goed om te weten dat u altijd bij Metaalketen Hengelo terecht kunt.

Metaalketen Hengelo is o.a. uw aluminium groothandel, koper groothandel, RVS groothandel, metaal groothandel en messing groothandel.

Metaal groothandel

Metaalketen Hengelo is al meer dan 35 jaar een betrouwbare sparringpartner met betrekking tot metalen (half)fabricaten. Als metaal groothandel hebben we een sterke voorraadpositie door ons grote magazijn, dit betekent dat u nooit lang wacht op uw materiaal, én wij een flinke dosis kennis en kunde over metaal hebben. Onze metalen (half)fabricaten kopen wij wereldwijd in, zo bieden wij u altijd de beste prijs en kwaliteit. Inmiddels kent Metaalketen Hengelo een landelijke reputatie als betrouwbare leverancier met marktconforme prijzen.

Metaal leverancier

Ons landelijke distributienetwerk is erg aantrekkelijk voor onze klanten. We bezorgen waar en wanneer u wilt, met slechts één telefoontje wordt uw bestelling binnen no-time door onze chauffeurs bij u afgeleverd. Dat maakt Metaalketen Hengelo uw betrouwbare metaalleverancier. Haalt u de bestelling liever zelf op? Geen probleem! Ons afhaalmagazijn in Hengelo is goed bereikbaar, we kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Onze innovatieve denkwijze

Maak gebruik van onze kennis, innovatieve denkwijze en klantgerichte dienstverlening en laat u inspireren tot nieuwe mogelijkheden en toepassingen in de wereld van metaal. We denken graag met u mee. Kennis en deskundig advies helpen u in te spelen op de uitdagingen van morgen. Metaalketen Hengelo heeft ruime ervaring in én actuele kennis van de metaalmarkt. Maak gebruik van onze expertise en laat u adviseren en inspireren. Wij weten als metaal groothandel wat er op de markt te vinden is en kunnen u daardoor altijd dát bieden wat maximaal aan uw eisen voldoet.

Adres
Topaasstraat 45
7554 TJ Hengelo
Telefoonnummer
(074) 243 64 55
Faxnummer
074-2915029