Home / Leden / Overzicht / Morssinkhof Groep BV

Morssinkhof Groep BV

De Morssinkhof Groep is ontstaan uit de synergie tussen de drie vooraanstaande betonproducenten Hemmer Beton, Maas & Waal Beton en Morsinkhof Beton.

De Morssinkhof Groep wordt gedragen door de gedrevenheid en loyaliteit van haar medewerkers. Samen zijn we verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze relaties. Geen enkele medewerker uitgezonderd, …. iedereen levert daaraan een onmisbare bijdrage!

De enorme markt-, product- en productiekennis onder de medewerkers zorgt er voor dat we gerust kunnen stellen dat we ‘kneepjes van het vak’ beheersen, waarbij we vanzelfsprekend blijven investeren in het moderniseren van de productieprocessen. Intussen staan we garant voor de kwaliteit van de geproduceerde betonnen GWW- en sierbestratingsproducten. Dat, uiteraard volledig conform de normen en eisen, zoals die daaraan gesteld worden.

Normen een waarden staan bij de Morssinkhof Groep hoog in het vaandel. Op uw vragen kunt u dan ook altijd een betrouwbaar, eerlijk en fatsoenlijk antwoord verwachten.
De gehele organisatie is er op ingericht om de gewaardeerde nuchterheid en degelijkheid te behouden. De relatie wordt daarom door een vast team van Morssinkhof-contactpersonen onderhouden.

De Morssinkhof Groep ziet het als een uitdaging om de potentiële creativiteit, van bijvoorbeeld de landschapsarchitect of stedenbouwkundige, samen te brengen met de expertise en het inspirerend vermogen van de designmanager van Morssinkhof City Styling.
Niet voor het eerst zijn daardoor betonnen bestratingsproducten specifiek voor een project ontwikkeld en dus uniek toegepast.

De Morssinkhof Groep geeft als het even kan graag invulling aan de specifieke expeditie-wensen van haar klanten. Leveranties dus, op het juiste moment, op de juiste plaats.

Adres
Haaksbergerstraat 39
7555 HB Hengelo
Telefoonnummer
(074) 242 60 00
Faxnummer
(074) 242 62 90