Home / Leden / Overzicht / NX Filtration

NX Filtration

Schoon water voor iedereen

NX Filtration is uw membraanpartner voor het behandelen van water en het filteren van dranken. Wij produceren geavanceerde holle vezelmembraanmodules voor toepassingen in nanofiltratie, ultrafiltratie en microfiltratie.

NX Filtration is een snelgroeiend bedrijf dat holle vezelmembranen en -modules ontwikkelt en produceert voor toepassingen in ultrafiltratie en directe nanofiltratie. De laagvervuilende en chloortolerante holle vezelconstructie zorgt voor verwijdering van organische stoffen, bijv. microverontreinigingen, en zoutgehalte in één eenvoudige, kosteneffectieve stap.

De technologie van NX Filtration is bij uitstek geschikt voor toepassingen voor hergebruik van afvalwater en voor het polijsten van oppervlaktewater tot drinkwaternormen. Andere toepassingen zijn gedecentraliseerde waterbehandeling, kleurverwijdering, ontharding en gedeeltelijke ontzilting voor industriële, proces- en gemeentelijke toepassingen.

De membraanproducten van NX Filtration zijn in staat om in één stap drinkwater te produceren uit oppervlakte- of afvalwater.

De nieuwe fabriek wordt in 2024 operationeel en komt op het Hightech Systems Park op het bedrijventerrein Twentekanaal.

Adres
Josink Maatweg 43
7545 PS Enschede
Telefoonnummer
085-0479900
Contactpersoon
Ronald Smit