Home / Leden / Overzicht / PreZero

PreZero Hengelo

Wij zijn PreZero. Wij denken altijd: wat als het lukt. Want waar anderen afval zien, zien wij nieuwe grondstoffen. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt.

Binnen elk bedrijf en bij elk huishouden blijft er wel iets over aan het eind van de dag. Het afval. U hebt het niet meer nodig, maar wij maken er werk van. Want afval is ook nuttig. Door het slim in te zamelen en duurzaam te verwerken doet het dienst als nieuwe grondstof of als herbruikbare bouwstof.

En als we dan echt niets meer van uw afval kunnen maken, dan zetten we het in voor het opwekken van groene energie door middel van verbranding.

Kortom, uw afval kan bijdragen aan het bewust omgaan met primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen. Winst voor het milieu. Dat is betrouwbaar en duurzaam afvalmanagement.

Onze dienstverlening

Er zijn weinig afvalzaken waarvan PreZero geen verstand heeft. In de loop der jaren hebben we een grote hoeveelheid diensten ontwikkeld. Voor elke branche hebben we afvalspecialisten in huis.

Onze meerwaarde binnen de afvalbranche ligt in kwaliteit en flexibiliteit. We zijn sterk in het analyseren van uw afvalproblematiek. Door onze branchekennis zien we uw afvalzaken vanuit uw perspectief: een bedrijf, overheid of instelling die andere primaire processen heeft dan afvalbeheer. Maar waarbij het afval wel zodanig gemanaged dient te worden dat u ongestoord aan uw doelstellingen kunt werken.

U bepaalt zelf in hoeverre u gebruikt maakt van onze expertise. Het kan zijn dat u zelf een goed beeld heeft van uw afvalmanagement en simpelweg een goede partner zoekt voor uw afvalinzameling. Als u een starter bent, of juist een grote, complexe organisatie vertegenwoordigt, dan heeft u misschien juist baat bij uitgebreide analyse en advies. We gaan altijd uit van de vraag van de klant en zeggen eerlijk wat wij de meest (kosten)efficiënte aanpak achten.

Adres
Havenkade 36
7553 GN Hengelo
Telefoonnummer
(074) 245 52 70
Faxnummer
(074) 245 52 80