Home / Leden / Overzicht / Ronnie Weegink

Ronnie Weegink

...meer dan groente & fruit


Wij zijn specialist in werkfruit en fruitmanden.

Flexibel, hoge kwaliteit en persoonlijk contact, daar staan wij voor. Vraag gerust eens een proefpakket werkfruit aan. En ontdek onze verschillende soorten fruitmanden op onze webshop!

De winkel van Ronnie Weegink is jarenlang een begrip geweest in Hengelo en omstreken. Hier kon men terecht voor aardappelen, groente en fruit of fruitschaal. Maar het roer ging om! In 2020 zijn we overgestapt op een nieuw en toch ouderwets concept. Vroeger kwam de groentekar volgeladen met groente en fruit langs huis om te verkopen. Zo komen wij nu ook bij jou langs, wanneer je een bestelling bij ons hebt geplaatst. We leveren in de omgeving Twente, zoals Oldenzaal, Enschede en Borne. 

Jong geleerd is oud gedaan

Ronnie Weegink – de groenteman en kok – is in dit vak geboren. Het beroep groenteman is zogezegd van vader op zoon gegaan. Je kunt wel zeggen dat groente en fruit ècht een passie is. Zo had vader 6 winkels en heeft ook Ronnie’s broer een groente -en fruitwinkel. 

Een man van zijn woord

Afspraken nakomen is een van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. De afspraken met andere bedrijven worden heel duidelijk gemaakt. Zoals Ronnie dat zelf zegt: "Als ik iets zeg, dan kom ik dat na”. Ook kwaliteit en flexibiliteit zijn twee sterke punten van de groenteman. 

Afspraak is afspraak!

Adres
Enschedesestraat 176b
7552 CL Hengelo
Telefoonnummer
074-2427654
Contactpersoon
de heer Ronnie Weegink