Home / Leden / Overzicht / Technisch Buro Hemmes

Technisch Buro Hemmes

In 1994 is de officiële start van Technisch Adviesburo Hemmes: specialist in toepassing van vacuümtechniek, grijperbouw, transportsystemen en meer.

Vanaf de eerste dag bied Hemmes een breed productpakket voor handling van uw goederen, maar ook complete oplossingen. Wij luisteren naar uw behoefte, stellen gerichte vragen over de applicatie en komen met passende antwoorden en oplossingen. Als een applicatie / aanvraag voldoende in kaart gebracht is, zoeken wij (samen) naar de beste invulling. Prioriteiten worden bepaald en consequent afgewerkt om kosten te reduceren en levertijden zo kort mogelijk te houden. Vanaf het eerste contact tot aan de levering en eventuele montage worden alle facetten ingevuld en vastgelegd.

Wij leveren onze relaties degelijke, betrouwbare oplossingen, waarbij onnodige franje achterwege gelaten is en de productie geoptimaliseerd wordt. Stilstand of uitval voorkomen, daar kunnen (aanmerkelijke) kostenbesparingen gerealiseerd worden.

Vele uitdagende vraagstukken zijn op onze bureaus beland en dagelijks komen daar nieuwe bij. Vraagstukken worden met een Twentse nuchterheid (waarom ingewikkeld doen als het eenvoudig kan) gerealiseerd. Bij de realisatie van opdrachten maken wij zoveel mogelijk gebruik van standaard componenten uit ons eigen producten aanbod, zodat beschikbaarheid over een lange periode gewaarborgd is. In het geval dit niet mogelijk is of het beter is een onderdeel zelf te vervaardigen doen wij dit in onze eigen werkplaats. Met de opkomst van 3D printing heeft Hemmes zich deze techniek eigen gemaakt en wordt ingezet voor o.a. de grijperbouw om bijvoorbeeld specifieke vormbekken te maken.

De oplossingen van Hemmes zijn terug te vinden in alle industriële sectoren en zijn van zeer diverse aard. Grijpers voor het uitnemen van producten, transportsystemen voor het afvoeren, nabewerkingsstations, aanvoersystemen, sorteer systemen, boor-, pons- en frees opstellingen, etc.

Hemmes heeft zich in het bijzonder in de loop der jaren bewezen als autoriteit op  het gebied van vacuüm toepassingen. Kleine, grote, grillige, luchtdoorlatende producten, alles hebben wij al voorbij zien komen.

Adres
Technisch buro Hemmes
7554 TR Hengelo
Telefoonnummer
074 - 250 43 74
Contactpersoon
de heer H.J. Oostendorp