Home / Leden / Overzicht / Technology Twente BV

Technology Twente BV

Als toeleverancier van complexe fijnmechanische componenten is Technology Twente B.V. sinds 1990 actief in de metaalbewerking. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige onderdelen en samenstellingen. Onze producten worden toegepast in tal van sectoren; hierbij kunt u denken aan defensie, lucht- en ruimtevaart, medisch, mechatronica en algemene machine- en apparatenbouw. Waar nodig, gaat Technology Twente op zoek naar passende en innovatieve oplossingen om tegemoet te komen aan de specifieke wensen en eisen van haar klant.


Naast een team van zeer gemotiveerde en ervaren vakmensen, beschikt Technology Twente over een modern, compleet computergestuurd machinepark en een goed geoutilleerde meetkamer. Kenmerkend voor onze organisatie is de combinatie van kwaliteit, klantgerichtheid, vakmanschap en techniek. Door te blijven investeren in kennis en de nieuwste technieken heeft Technology Twente zich ontwikkeld tot een betrouwbare en innovatieve partner voor de hightech industrie.

De strategie van Technology Twente richt zich op continuïteit in de groei op een niveau dat ligt boven het gemiddelde van de markt. Deze strategie is gebaseerd op doelstellingen van Aalberts Industries N.V., de organisatie waar Technology Twente deel van uitmaakt.

Technology Twente wordt niet alleen beschouwd als producent, maar vooral als partner.

Adres
Granaatstraat 15
7554 TN Hengelo
Telefoonnummer
(074) 243 88 66
Faxnummer
(074) 243 88 67