Home / Leden / Overzicht / Teham Pongers

Teham Pongers

Bedrijfsprofiel

In 1965 werd met Pongers buizenhandel de basis gelegd voor een bedrijf dat -na de fusie met Teham in 1973- een prominente plaats in de regio zou gaan innemen.

Mede door de gunstige ligging op het industrieterrein Twentekanaal, dichtbij de snelwegen A1 en A35, is Teham Pongers uitgegroeid tot de complete staalleverancier voor Oost-Nederland.

Teham Pongers is lid van de O. de Leeuw groep. Afnemers profiteren daardoor van schaalgrootte, terwijl het regionale flexibele karakter van Teham Pongers behouden blijft. 

Teham Pongers is totaalleverancier
Het leveringsprogramma van Teham Pongers omvat een volledig pakket van stalen en non-ferro producten, zoals stafstaal, balken, profiel- en ronde buizen, buiscomponenten, koudgevormde profielen, plaatstaal, speciaalstaal en dus ook roestvaststaal en aluminium.
Teham Pongers beschikt over een moderne zaaginstallatie. Desgewenst worden de materialen gestraald en/of geconserveerd. Constructiebedrijven, machinefabrieken, de agro industrie, de bouwnijverheid, plaatverwerkende bedrijven, toeleveringsbedrijven en andere industrieën vinden hun weg naar Teham Pongers. Teham Pongers is tevens lid van de Staalfederatie Nederland

 

Teham Pongers, de onmisbare schakel in uw raderwerk
Met een zeer flexibele organisatie speelt Teham Pongers voortdurend in op de wisselende behoeftes van de afnemers.
Specialisten zijn verantwoordelijk voor zowel inkoop als verkoop van de productgroepen.
Zij zijn daardoor in staat snel Uw vragen of speciale bestellingen efficiënt af te handelen.
De binnen- en buitendienstmedewerkers zijn vakkundig opgeleid. Hun kennis wordt door middel van bijscholing voortdurend op peil gehouden. 
Het verkoopteam van Teham Pongers is goed telefonisch en per email bereikbaar, zowel op kantoor in Hengelo, als onderweg.
De magazijnmedewerkers kennen de specifieke wensen van onze afnemers. 
Voor de uitvoering daarvan hebben zij professioneel materieel en geconditioneerde magazijnen tot hun beschikking.


Het staalhart in Oost-Nederland
Het transport wordt door speciale chauffeurs uitgevoerd. Zij hebben een vrachtwagencombinatie met huif waarmee vervoer van 12 meter lange producten droog plaatsvindt. Tevens zijn de trailers ingericht voor het droog en vlak vervoeren van platen. De combinaties zijn voorzien van een autokraan, waarmee de goederen worden gelost, zonder dat daarbij de inzet van personeel of middelen van onze afnemers noodzakelijk is.
Met 24 uur levertijd, of indien nodig dezelfde dag , worden de bestelde goederen bij u afgeleverd. Teham Pongers is dicht bij u in de buurt, in het hart van Oost-Nederland.


Teham Pongers verlaagt Uw kosten
Vaak houden productiebedrijven, om risicos uit te sluiten, grote voorraden aan. De extra kosten neemt men op de koop toe.
Teham Pongers stemt met de afnemer de voorraden af, toegespitst op zijn afnamepatroon. Door deze samenwerking hebben vele afnemers reeds kunnen besparen op hun magazijn- en voorraadkosten.


Confectie en maatwerk
Voor de dienstverlening van Teham Pongers geldt: de wens van de afnemer is bepalend. Of het nu gaat om een vrachtwagen met staf en balkstaal, een plaat volgens tekening of een stukje geslepen assenstaal rond 80 mm in een h6 tolerantie van 410 mm lang. Teham Pongers levert U op maat en op tijd, met sterke punten:

· een zeer breed assortiment, waardoor afnemers altijd geholpen kunnen worden
· materiaal afkomstig van gerenommeerde West-Europese fabrieken
· specialisten die u een gedegen advies geven
· identificatielabels bij elke afmeting en bundel
· vrachtwagens voorzien van een huif voor droog transport 
· vrachtwagens voorzien van een autokraan
· snel uitbrengen van offertes
· 24 uur levertijd
· goede service

Teham Pongers, Uw complete staalleverancier

Adres
Teham Pongers
7554 TA Hengelo
Telefoonnummer
(074) 291 55 02
Faxnummer
(074) 291 21 62