Home / Leden / Overzicht / Tele Besturingstechniek BV

Tele Besturingstechniek BV

Technologie en innovatie: een paneelbouwer waar duurzame en kostenbesparende adviezen overgaan in het optimale eindresultaat.

Een bedrijf, opgericht in 1977, dat met een traditionele mentaliteit de complexe wereld van de moderne industriële procesbesturingen is binnengestapt.

Nu 34 jaar later, is TELE Besturingstechniek uitgegroeid tot een bekend en gerenommeerd bedrijf. Met 15 enthousiaste, goed opgeleide mensen, worden besturingspanelen van hoge kwaliteit vervaardigd.

TELE Besturingstechniek heeft intussen een vaste klantenkring weten op te bouwen in diverse branches. TELE stelt de klant in de organisatie centraal en probeert een zo goed mogelijke duurzame relatie op te bouwen.

Door de jaren lange ervaring biedt TELE Besturingstechniek de mogelijkheid nagenoeg voor iedere toepassing een paneel te leveren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om besturingskasten, laagspanningsverdelers of lessenaars in zowel de industrie als utiliteit.

TELE Besturingstechniek is gewend om volgens klantspecificaties te werken waarbij, binnen uiteraard de bekende normen, alles nauwgezet volgens voorschrift van de klant verwerkt wordt. Ook de engineering en het vervaardigen van tekeningpakketten behoren tot de mogelijkheden van TELE Besturingstechniek.

Verder maakt eindafname hier ook deel van uit, en kan montage en bekabeling van een machine op locatie verzorgd worden

Adres
Aquamarijnstraat 122
7554 TN Hengelo
Telefoonnummer
(074) 255 21 00