Home / Leden / Overzicht / TGO Technische Installaties

TGO Technische Installaties

Activiteiten en vakgebieden

In de vakgebieden waarin wij actief zijn worden de werkzaamheden verricht vanaf het ontwerp tot en met montage en service. TGO Technische Installaties verricht werkzaamheden op de volgende vakgebieden:

 

Centrale verwarmings installaties: traditionele systemen met radiatoren en convectoren, laagtemperatuursystemen met hoog rendementsketels en/of warmtepompen, luchtverwarmingssystemen direct en indirect gestookt.

Sanitaire installaties: drinkwaterinstallaties, warmtapwaterinstallaties incl. legionella beheersmaatregelen, vuilwater- en hemelwater-rioleringsinstallaties, infiltratiesystemen,  zonneboilersystemen, drukverhogingsinstallaties 

Mechanische ventilatie installaties: gebalanceerde luchttoe- en afvoerinstallaties, luchtbehandelingskasten voorzien van warmteterugwinning, energiezuinige ventilatoren, bevochtiging.

Airconditioning en koelinstallaties: split-koelsystemen, koudwatersystemen, energiezuinige bronsystemen (koelen met grondwater) en adiabatische koeling.

Regeltechnische installaties: regelsystemen t.b.v. besturing van alle voorkomende installaties incl. beheer en controle op afstand via modem of mobiele verbinding.

Service en onderhoud: verhelpen van storingen en doen van preventief onderhoud incl. de noodzakelijke metingen en rapportages aan alle voorkomende installaties.

 

Medewerkers en kennisniveau

Doordat TGO, KOMO-Instal, SCIOS en STEK gecertificeerd is bent u ervan verzekerd dat er wordt gewerkt volgens de huidige normen en voorschriften.  Alle monteurs zijn in het bezit van een VCA-1 diploma. De project-engineers op HBO- en MBO-niveau zijn onder andere in bezit van het APG (Aankomend Projecttechnicus Gebouwinstallaties) en AOG (Aankomend Ontwerp-technicus Gebouwinstallaties) diploma. Door aktief stimuleren van scholing blijven zowel monteurs als kantoorpersoneel op de hoogte van de laatste voorschriften en ontwikkelingen in en om het vakgebied.

Adres
Topaasstraat 21
7554 TJ Hengelo
Telefoonnummer
(074) 291 10 27
Faxnummer
(074) 250 28 82