Home / Leden / Overzicht / Thales Nederland BV

Thales Nederland BV

technologische precisie is onze kracht

 ‘Alles draait bij ons om snelheid, exactheid en reactievermogen.
Traceren we een doel wel op tijd en op de juiste locatie? Kunnen we het identificeren? Precies en snel genoeg communiceren? In ons laatste Network Centric Combat Management System komen al deze aspecten optimaal samen. Wanneer ze geïntegreerd worden met een van onze Multifunctional Operator Consoles vormen ze samen het hart van het beslissingscentrum voor meerdere marineschepen tegelijk.'

 

De Thales Group

Thales Nederland is onderdeel van de internationale Thales Group met 75.000 medewerkers in ruim 50 landen. De Thales Group is daarmee één van Europa's grootste elektronica bedrijven met een unieke productportfolio en zeer gezonde groei- en winstcijfers.

 

 

 

 

Starten bij Thales

Thales Nederland biedt startende technici met een resultaatgerichte instelling en een flinke dosis samenwerkingszin volop uitdagingen om zich optimaal te ontplooien. Binnen Thales Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om je vanuit een technisch georiënteerde starterfunctie verder te ontwikkelen. Als leidinggeven jouw ambitie is, is een functie als lijn-manager of programma manager een toekomstige mogelijkheid. Wil je ook andere vakgebieden leren kennen, dan word je misschien de brede generalist, die zich ook internationaal staande kan houden. Ga je liever de diepte in, dan biedt Thales de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot de specialist die op hoog niveau met (internationale) vakgenoten de technologie van de toekomst ontwikkelt.

Adres
Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
Telefoonnummer
(074) 248 33 37
Faxnummer
(074) 248 40 65