Home / Leden / Overzicht / Van Dorp

Van Dorp 

Van Dorp is een installatiebedrijf met vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Delft, Deventer, Groningen, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hoogeveen, Leiden, Lelystad, Rotterdam, Utrecht, Venlo, Zevenaar en Zoetermeer. Het bedrijf telt circa 1500 medewerkers. Als totaalinstallateur bieden wij een totaalpakket aan technische diensten en kunnen wij alle techniek in gebouwen zelfstandig ontwerpen, realiseren en beheren.

Van Dorp is begonnen als traditioneel installatiebedrijf met 10 medewerkers. Tegenwoordig zijn wij uitgegroeid tot een technisch dienstverlener met vestigingen door heel Nederland en doen wij meer dan alleen installaties. Ondanks onze groei, hanteren wij nog steeds dezelfde kernwaarden. Zo zijn wij nog steeds een familiebedrijf en hechten wij veel waarde aan duurzaam ondernemen.

Op deze wijze houdt Van Dorp het overzicht over het totale installatiepakket en kan zo efficiënt inspelen op de wensen en behoeften van de klant. In de bedrijfsvoering is het kwaliteitsaspect van groot belang. Ook kennis en respect voor de klant, het product, de mensen en het milieu staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel.

Alle installaties die Van Dorp verzorgt en onderhoudt zijn duurzaam, energiezuinig en optimaal in gebruik. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om onze producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. Wij houden daarbij rekening met ons milieu en onze leefomgeving.

Adres
Parelstraat 24
7554 TM Hengelo
Telefoonnummer
(074) 249 87 10
Faxnummer
(074) 249 87 11