Home / Leden / Overzicht / Volvo Harrie Arendsen

Volvo Harrie Arendsen

Verder gaan start dichtbij

Het vormt onze drijfveer in alles wat we doen. Of het nou gaat om onze locatie in Almelo, Doetinchem, Hengelo of Zevenaar, om verder te komen of verandering te creëren starten we dichtbij. Bij onszelf, met elkaar en vanuit liefde voor onze klanten.

Aandacht voor mens, milieu en kwaliteit staat in ons familiebedrijf hoog op de agenda. Al ruim 50 jaar. We doen het als Volvo dealer graag op onze eigen manier en houden vast aan onze eigen koers. Alles vanuit de gedachtegang iedere klant verder te willen helpen. En met gepaste trots mogen we zeggen dat deze missie er aan heeft bijgedragen dat we inmiddels al zes keer zijn uitgeroepen tot één van de beste Volvo-dealers van Nederland!

Onze voorraad Volvo occasions en nieuwe Volvo’s is door ons met zeer veel zorg samengesteld, net als onze dienstverlening. Om ook jouw Volvo helemaal Volvo te houden, is goed en regelmatig onderhoud zeer belangrijk. We weten dat we met onze onderhouds- en reparatiekosten als Volvo dealer concurrerend zijn. Dat is niet zomaar; wij hebben veel kennis en vaak historie, veel ervaring, betaalbare originele onderdelen met levenslange garantie én werken uiterst efficiënt volgens Volvo Personal Service.

Volvo Harrie Arendsen nodigt u van harte uit voor een bezoek aan onze vestiging in Hengelo (Ov). Onze werkplaats en showroom is te vinden op Bedrijventerrein Twentekanaal Zuid, gelegen ten zuiden van Hengelo, vlakbij de A1 en is goed te bereiken voor klanten uit Twente en omgeving.

Showroom
Maandag t/m vrijdag van 9:00 – 18:00
Zaterdag van 9:00 – 17:00

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag van 8:00 – 16:45
Zaterdag van 9:00 – 13:00

Werkplaatsreceptie
Maandag t/m vrijdag van 7:30 – 18:00
Zaterdag van 9:00 – 13:00

Adres
Steenzoutweg 10
7554 RN Hengelo
Telefoonnummer
074 242 2966
Faxnummer
074 250 0260