Home / Leden / Overzicht / Wiegerinck Hengelo B.V.

Wiegerinck Hengelo B.V.

Autobedrijf Gebr. Lenderink B.V. is al sinds 1982 dealer voor Suzuki in het gebied Hengelo, Borne, Delden e.o.. Ons bedrijf is van oorsprong een familiebedrijf. We zijn een enthousiast team, om het de klant zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Sinds April 2005 behoort Autobedrijf Gebr. Lenderink B.V. tot de Wiegerinck Groep, een van Nederlands oudste dealerbedrijven (sinds 1887). De algehele leiding bij Autobedrijf Gebr. Lenderink B.V. is in handen van Bart Wiegerinck , vierde generatie. Hij staat u graag te woord mocht er eens iets zijn wat u met hem wilt bespreken. De Werkplaats wordt geleid door Ruud Booij en voor de verkoop helpen Fulco Braamhaar en Bart Wiegerinck u graag.

We zijn een zogenoemd full-service dealerbedrijf, U kunt bij ons terecht voor: -onderhoud en reparatie van nieuwe en gebruikte Suzuki’s en Overige merken personen en bedrijfswagens. ( voor banden, uitlaten, accu’s en overige snel uit te voeren reparaties kennen wij de SUZUKI DIRECT SERVICE = klaar terwijl u wacht!) – Schadeherstel –verkoop en leasing van ALLE nieuwe en een keur aan jonge gebruikte auto’s –verkoop en montage van originele accessoires en onderdelen –eigen STEK erkende aircoservices –ruitvervanging (voor alle verzekeraars) –vervangend vervoer en niet te vergeten onze financiële diensten via Suzuki Financial Services, Suzuki Lease, het Suzuki Autobetaalplan / Suzuki Continue Rekening en de uitmuntende autoverzekering Suzuki-Polis.is.

 

Ons motto is dan ook:

U zo goed, snel en compleet mogelijk te helpen met uw mobiliteit.

Adres
Diamantstraat 38
7554 TA Hengelo
Telefoonnummer
(074) 243 11 35
Faxnummer
(074) 259 20 30