Algemene Leden Vergadering 17 mei
17 mei 2022, 15:30 - 18:00 uur

BIT Algemene Leden Vergadering 17 mei 2022

Inclusief 2 bedrijfsbezoeken!

Ondernemersvereniging BIT nodigt u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 17 mei 2022, vanaf 15:30 uur.
Uw aanwezigheid stellen we zeer op prijs! U kunt zich aanmelden via de knop onderaan de pagina.

Dinsdag 17 mei vindt de ledenvergadering van BIT plaats. Dit keer zijn wij te gast bij maar liefst twee bedrijven gevestigd in de Möller Staete, te weten de Beleverij en Lijnrecht.

Ondernemers Harold Weerkamp en Bastiaan Borchert (de Beleverij) en Wob ten Hoeve (Lijnrecht) laten hun bedrijven graag aan u zien. De ondernemers laten zien wat zij doen, waar zij druk mee zijn en hoe zij zich onderscheiden in de markt. Daarnaast laten zij zien wat er nog meer gebeurt in de Möller Staete. Uw zintuigen worden tijdens deze bedrijfsbezoeken zeker geprikkeld! Kortom, zeker de moeite waard om bij aanwezig te zijn. 

Möller Staete
Ook laten zij graag zien wat er nog meer gebeurt in de Möller Staete. Veel kunstenaars uit Hengelo en omgeving hebben zich namelijk gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van Möller & Co, een handelsmaatschappij in vleesverwerkingsmachines, weegapparatuur en metaalverwerkingsmachines. Het pand beschikt over kantoorruimtes met veel licht, die ideaal te gebruiken zijn als atelier en voor creatieve bedrijven. Daarnaast is er een grote bedrijfsruimte beschikbaar als ‘broedplaats’ voor verschillende activiteiten, zoals workshops of gezamenlijke exposities. Naast deze creatieve bedrijven en de Beleverij heeft ook Fit-Fight Dojo zich gevestigd in de voormalige productiehal van het gebouw.

Ledenvergadering
Natuurlijk praten wij u ook deze vergadering weer bij over alle activiteiten van BIT en dat zijn er nog al wat! Een greep uit deze punten:

  • Bestuursverkiezing. Het bestuur draagt Gert Jan Mooij (van Dorp Installaties) en Debbie Brands (Thales) voor als bestuursleden
  • Nieuwe leden stellen zich voor
  • Stand van zaken verduurzaming Twentekanaal
  • Voordeel collectieve inkoop

Bekijk hier de notulen van de vorige ledenvergadering. 

Aangeklede borrel

Na de bedrijfsbezoeken en de ledenvergadering staat er een aangeklede borrel voor u klaar bij de Beleverij en is er voldoende gelegenheid om na te praten.

 Programma

15.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
16.00 uur: Welkomstwoord voorzitter
16.10 uur: Bedrijfsbezoeken (in 2 ronden) aan de Beleverij en Lijnrecht
17.00 uur: Algemene Ledenvergadering
17.30 uur: Napraten onder genot van een aangeklede borrel

Het belooft weer een interessante bijeenkomst te worden. Wij hopen u dinsdag 17 mei te mogen begroeten. Graag tot dan.

Locatie, datum, tijd

  • Waar: De Beleverij, Oude Boekeloseweg 31, Hengelo
  • Datum: dinsdag 17 mei 2022.
  • Tijd: inloop vanaf 15.30 uur, start 16.00 uur

Procedure

Een week voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering ontvangen de aangemelde leden de agenda en de vergaderstukken. Vragen kunnen schriftelijk gesteld worden voor aanvang of mondeling tijdens de vergadering.

Aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering van 17 mei

Klik op de onderstaande knop om u aan te melden voor de ALV.

Sponsoren