Kick-off bijeenkomst Vacature MeldPunt Twente
12 maart 2020, 16:00 - 18:00 uur

Kick-off bijeenkomst Vacature MeldPunt Twente

Eén centraal meldpunt voor vacatures op bedrijvenpark Twentekanaal - Hoe werkt dat?

Wanneer: 12 maart 2020

Waar: Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal, Haaksbergerstraat 51

Van/tot: 16:00 - 18:00 uur


Goede match is goud waard

De arbeidsmarkt is volop in beweging. In januari presenteerde de commissie Borstlap de plannen waarin vaste medewerkers flexibeler moeten worden en flexwerkers meer zekerheden krijgen. Het belang van een goede match tussen een werkgever en werknemer wordt zo nog belangrijker.


Hoe vind ik de juist kandidaat?

Het vinden van nieuwe medewerkers is voor veel organisaties erg lastig omdat er zoveel wervingskanalen en bureaus zijn. Met name voor het MKB die geen eigen recruiters hebben. Hoe kunnen zij dan toch de beste kandidaat vinden….?


Het Vacature MeldPunt Twente biedt de oplossing!

Laurens Rörink, René Loman en Gerben Brinkman zijn 3 ondernemers op bedrijvenpark Twentekanaal en allen BIT lid. ZIj hebben de handen ineen geslagen om samen met de Belangenvereniging Bedrijvenpark Twentekanaal op een praktische manier de BIT leden te ondersteunen met de invulling van vacatures.

Het VMPT bundelt de expertise van recruiters, detacheerders, uitzendbureaus en opleiders in Twente. Zo worden openstaande vacatures op een professionele wijze ingevuld.


Programma: Hoe gaan we van start?

1. Meld je (toekomstige) vacatures nu!

Om inzicht te krijgen hoeveel organisaties op het bedrijvenpark vacatures hebben vragen we om actuele en toekomstige vacatures te melden voor 1 maart. Tijdens de bijeenkomst zullen we de huidige stand van zaken presenteren op ons bedrijvenpark, dit doen we op anonieme wijze. Je kunt de vacatures melden via de website van het VMPT of mailen naar info@vmpt.nl. Onder vermelding van: Vacature BIT.

2. Matching van vacatures

Tijdens bijeenkomst zullen we vacatures gaan matchen, zo krijg je inzicht in onze werkwijze. Als VMPT zullen we advies geven op welke wijze de vacatures ingevuld kunnen worden. Misschien heeft jouw buurman wel de oplossing voor uw vacature?! Het kan maar zo!

3. Borrel

We sluiten de bijeenkomst met een borrel en een kleine snack.

Indien je geen vacature(s) opgeeft ben je natuurlijk wel van harte welkom op deze interressante netwerkbijeenkomst van VMPT in samenwerking met de BIT.  Maar meld je dan wel even aan voor 9 maart: info@twentekanaal.com

Graag tot ziens op 12 maart!

Sponsoren