Leren & Werken Markt 13 mei 2022
13 mei 2022, 14:00 - 17:30 uur

Vrijdag 13 mei 2022: de Leren & Werken markt voor iedere Twentenaar!
Wat werkt voor jou!

Leerwerkloket Twente en WerkgeversServicepunt Werkplein Twente organiseren gezamenlijk de Leren & Werken Markt. Op deze markt komen werkenden, werkzoekenden, werkgevers, opleiders en andere professionals samen. Niet alleen om elkaar te ontmoeten, maar ook om zich te laten inspireren en te informeren.

Op de markt is een loopbaanplein voor werkenden/werkzoekenden. Er zijn verschillende sectorpleinen, waar werkgevers hun bedrijf onder de aandacht brengen. Bezoekers krijgen meer informatie over onderwijsroutes, opleidingen en financieringsmogelijkheden, over carrièreswitch-mogelijkheden en over kansrijke sectoren op de arbeidsmarkt in Twente.

Door de krapte op de arbeidsmarkt kunnen werkgevers in gesprek met onze adviseurs om zelf personeel op te leiden. Daarnaast kunnen werkgevers meer informatie halen over hoe zij op andere manieren hun personeelsvraagstuk kunnen oplossen. Voor zowel bezoekers als voor werkgevers zijn er verschillende workshops. Deze zijn te vinden op de website: www.lerenenwerkenmarkt.nl.

Onze gastspreker Jan van Halst geeft ook een aantal inspirerende lezingen. Laat je inspireren en informeren tijdens de Leren & Werken Markt.  
De entree is gratis voor iedereen. 

Datum:         Vrijdag 13 mei 2022
Tijd:               14:00 - 17:30 uur
Locatie:        Gieterij 200 in Hengelo

Sponsoren