Zomerborrel "Ondernemen in Coronatijd"
7 juli 2020, 16:00 - 18:00 uur

Zomerborrel “Ondernemen in coronatijd”

Tijdens deze zomerborrel kunt u andere ondernemers ontmoeten en worden goede voorbeelden van ondernemen in coronatijd gedeeld. Ook geeft Twente Mobiel een presentatie over het coronaproof maken van uw mobiliteitsbeleid. Uiteraard worden tijdens deze bijeenkomst alle overheidsmaatregelen en RIVM richtlijnen in acht genomen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programma

16.00 uur Ontvangst met een drankje

16.15 uur BIT leden aan het woord

Ondernemers zijn innovatief en flexibel, zeker tijdens een crisisperiode. Op het Twentekanaal zijn tal van goede voorbeelden te vinden van hoe ondernemers omgaan met de crisis. Graag geven we deze ondernemers het woord tijdens de zomerborrel, zodat u van elkaar kunt leren en elkaar kunt versterken. Denk hierbij aan onderwerpen als:

  • Wij hebben meer omzet gerealiseerd door een nieuwe manier van acquisitie
  • Thuiswerken is voor ons de nieuwe standaard
  • Innovaties leiden bij ons tot efficiëntievoordelen

17.00 uur Maak uw mobiliteitsbeleid coronaproof door Twente Mobiel

Mogen uw medewerkers straks nog met het OV reizen? En afhankelijk van die keuze, wat doet u voor medewerkers die afhankelijk zijn van het OV? Vaste reiskostenvergoedingen zijn kostbaar, reizen per OV is niet meer mogelijk of een stuk minder aantrekkelijk. Tijd voor een ander mobiliteitsbeleid? René Teeuwen van Twente Mobiel vertelt u hier meer over.

17.30 uur Zomerborrel

18.00 uur Afsluiting

Sponsoren