Hemabo 4e plaats Best Knowledge Supplier award
Geplaatst op 7 december 2017

De jury: 'Hemabo ondersteunt de klant proactief bij het kiezen van de beste optie rekening houdend met de benodigde productieprocessen en producttoepassingen en de specifieke eisen van de eindklant. Door de logistieke service kan de klant veel flexibeler inspelen op de ontwikkelingen in zijn markt.'

Hemabo bewerkt en verwerkt verschillende technische kunststoffen tot eindproducten voor toepassingen in de medische en industriële. Meestal gaat het dan om complexe componenten waaraan hoge eisen worden gesteld op het gebied van maatvoering en toleranties.

Het bedrijf werd bijna 60 jaar geleden opgericht in Hengelo als bouwer van maquettes en meubelen. Nu bewerken specialisten er uitsluitend kunststoffen voor klanten uit binnen- en buitenland. Hemabo drong voor het eerst door tot de finale van de verkiezing tot beste toeleverancier.

De Dutch Industrial Supplier & Customer Awards 2017, een initiatief van LINK Magazine in samenwerking met ING Bank en ISAH Business software, werden voor de zestiende keer in successie uitgereikt.

Meer informatie over deze award, de genomineerde bedrijven en de winnaar leest u hier .

Sponsoren