Aankondiging: herinrichting Boekeloseweg te Hengelo
Geplaatst op 28 oktober 2020

In opdracht van de gemeente Hengelo voert de Twentse Weg‐ en Waterbouw (TWW) werkzaamheden uit aan de Boekeloseweg en aansluitende wegen Wethouder Kampstraat, Havenstraat en Ketelmakerij.

De werkzaamheden bestaan uit aanbrengen van nieuwe   riolering, aanbrengen van nieuwe elementen‐ en asfaltverhardingen en groenwerkzaamheden.  De werkzaamheden starten op maandag 2 november en worden in gedeeltes uitgevoerd. 

Deze informatiebrief (klik om de PDF te openen) is op 23-10 door TWW verspreid in de omgeving van het werkgebied.

Bereikbaarheid Twentekanaal

De eerste fases hebben geen invloed op de bereikbaarheid van het Twentekanaal. Vanaf januari 2021 worden er werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd aan de Havenstraat en Ketelmakerij. Het bedrijventerrein Twentekanaal Noord wordt dan via de andere kant (Haaksbergerstraat) bereikbaar gehouden, hiervoor wordt een omleiding geplaatst. Bij de bedrijven aan de Oude Boekeloseweg gaat de uitvoerder van TWW t.z.t. (waarschijnlijk ergens in december) persoonlijk langs om onze werkzaamheden te bespreken.

 Voor vragen over uw bereikbaarheid, laden / lossen bij uw perceel of voor meer informatie kunt u de uitvoerder van de TWW persoonlijk benaderen. De uitvoerder is Nico Loohuis, tel. 06 – 53 78 29 36, per e‐mail n.loohuis@tww.nl.  

Sponsoren