Bedrijventerrein onder de loep genomen
Geplaatst op 22 september 2018

Het bedrijventerrein onder de loep genomen

Eens per jaar wordt het bedrijventerrein aan een nauwkeurige inspectie onderworpen. Overdag wanneer het licht is maar ook ‘s avonds of ’s nachts in het donker. Een schouw is een vast onderdeel van het KVO-programma dat op Twentekanaal loopt.

Op 4 september 2018 hebben de werkgroepleden (ondernemers, gemeente, politie en brandweer) een inspectieronde gemaakt over het hele terrein. Daarbij worden kritische punten in kaart gebracht en indien nodig verbeteracties ondernomen.

Op deze stralende en warme na-zomerdag zag het terrein er schoon en netjes uit. Dat is een compliment waard! De meeste ondernemers zorgen goed voor hun eigen pand en directe omgeving. Dat versterkt het gevoel van veiligheid.

Toch zijn er punten die aandacht verdienen, zoals het onderhoud van ongebruikte of braakliggende en toegankelijke terreinen, gevaarlijke opslag van goederen rondom bedrijven en parkeren waar dat onveilig is. Samen met de parkmanager gaat de werkgroep daar iets aan te doen.

BuitenBeter App

Wist u dat een melding over slecht onderhoud of iets anders dat gevaar oplevert in uw directe omgeving snel en eenvoudig kan worden gemeld met de BuitenBeter App! Deze applicatie is op elke smartphone te installeren en met de GPS-locatie en een foto komt de melding direct bij de juiste instantie terecht en u krijgt ook een terugmelding.

Op een goed onderhouden en veilig bedrijventerrein is het prettig werken en ondernemen!

Meer weten over KVO op het bedrijventerrein? Ga naar parkmanagement/veiligheid/kvo/

Sponsoren