BIT Algemene Leden Vergadering 17 mei 2022
Geplaatst op 2 mei 2022

BIT Algemene Leden Vergadering 17 mei 2022

Ondernemersvereniging BIT nodigt u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 17 mei 2022, vanaf 15:30 uur.
Uw aanwezigheid stellen we zeer op prijs! U kunt zich aanmelden via de knop onderaan de pagina.


De Beleverij

Deze keer zijn we te gast bij BIT-lid De Beleverij, gevestigd in de Möller Staete aan de Oude Boekeloseweg. Harold Weerkamp en Bastiaan Borchert laten u graag zien welke activiteiten zij ontplooien. Net als bij hun gasten zal de Beleverij op 17 mei ook uw zintuigen prikkelen en u in vervoering brengen tijdens de rondleiding. Kortom Harold en Bastiaan nemen u graag mee op avontuur!


Möller Staete

Ook laten zij graag zien wat er nog meer gebeurt in de Möller Staete. Veel kunstenaars uit Hengelo en omgeving hebben zich namelijk gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van Möller & Co, een handelsmaatschappij in vleesverwerkingsmachines, weegapparatuur en metaalverwerkingsmachines. Het pand beschikt over kantoorruimtes met veel licht, die ideaal te gebruiken zijn als atelier en voor creatieve bedrijven. Daarnaast is er een grote bedrijfsruimte beschikbaar als ‘broedplaats’ voor verschillende activiteiten, zoals workshops of gezamenlijke exposities. Naast deze creatieve bedrijven en de Beleverij heeft ook Fit-Fight Dojo zich gevestigd in de voormalige productiehal van het gebouw.


Kijk in onze agenda voor meer informatie en aanmeldmogelijkheid >>

Sponsoren