Conrad Twente Rally
Geplaatst op 30 augustus 2018

ConradTwente Rally

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober wordt traditioneel de Conrad Twente Rally verreden. De rally voert op zondag 21 oktober tijdens  de klassementsproef Zeldam voor een deel over het bedrijventerrein Twentekanaal Zuid.

Tijdens deze dag zal de een deel van de openbare weg overdag voor alle verkeer worden afgesloten om het evenement veilig te laten verlopen. Dit houdt in dat u tussen van ca. 06:00 tot 19:30 uur geen gebruik kunt maken van deze afgesloten delen van de openbare weg, u kunt uw perceel wellicht wel te voet of via een alternatieve route bereiken.

Op de gedetailleerde kaart is het parcours van de  rally aangegeven.

Jaarlijks komen er tussen de 20.000 en 30.000 liefhebbers genieten van deze spectaculaire vorm van autosport, die door een aantal gemeentes loopt. Dus mede door uw medewerking kunnen wij hen een schitterende dag bezorgen.

Om u zo goed mogelijk te informeren is op de website www.twenterally.nl/  een kopje gemaakt: “aanwonenden”. Hierop vindt u voor u relevante informatie. Tevens kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Daarnaast is het centrale rallynummer uw lokale aanspreekpunt voor aanwonenden die uw eventuele vragen kan beantwoorden. U kunt dit bereiken op 06-11515585.

Per mail kunt u vragen stellen aan de KP Coordinatoren, hengelo@rac-twente.nl. Zzij zijn verantwoordelijk voor de opbouw en verloop van de klassementsproef. Dit kan tot de vrijdag voor het evenement.

Voor hulpdiensten is uw perceel ten alle tijden te bereiken, sterker nog bij elke rally-proef is er brandweer en een medisch-team met ambulance aanwezig! Mocht u om zeer dringende reden toch van of naar uw perceel moeten, is het verzoek van de organisatie dit schriftelijk te melden.

Het oranisatieteam van de Rally dankt u voor uw medewerking en begrip.

Sponsoren