Glasvezelproject Twentekanaal
Geplaatst op 25 maart 2017

Bright Access heeft aangekondigd glasvezel bereikbaar te willen maken voor heel het MKB op ons bedrijventerrein. Recentelijk heeft ze deze plannen uitvoerig toegelicht. De plannen zijn enthousiast ontvangen door het BIT bestuur, maar u als ondernemer bepaald natuurlijk zelf of het voor uw bedrijf interessant is.

Bright Access is gespecialiseerd in het leveren van glasvezel op bedrijventerreinen. Hun aanbod is volledig toegesneden op de behoeften van MKB bedrijven: een heldere propositie met een duidelijke prijs en levertijd. Een glasvezelaansluiting van Bright Access kost, ongeacht waar op het terrein een bedrijf is gevestigd, slechts € 150,- per maand. Het netwerk van Bright Access is 100% open, de klant bepaalt zelf bij welk ICT bedrijf de glasvezelaansluiting wordt afgenomen en welke dienstverleners daarover diensten gaan leveren.


In de komende weken kunt u worden benaderd door Previder, Contict, EP Computers, GBN Solutions, Datavisual, Teunis Telecom, Interstroom of 123Telcom.


Deze bedrijven zijn de verkopende partijen van deze voordelige glasvezelaansluiting en zijn in staat om u een voorstel te doen waarin alle mogelijkheden voor besparingen en voor werken in de cloud aan u worden gepresenteerd.


Natuurlijk kunt u ook zelf contact opnemen met uw eigen ICT bedrijf, Bright Access levert via elk serieus ICT bedrijf.


In het verleden zijn er al diverse bedrijven aangesloten op een glasvezelverbinding; deze bedrijven kennen een groot deel van de voordelen al. Ook voor deze bedrijven geldt: een stevige besparingsmogelijkheid! Laat u daarom door de accountmanagers in ieder geval voorlichten over de kansen die dit biedt voor uw bedrijf.


Uiteraard is het ook mogelijk om rechtstreeks met iemand van Bright Access de mogelijkheden te bespreken. Neem hiervoor contact op met Leo Oude Geerdink, Projectleider Twentekanaal Hengelo: tel 088-0450945 of email: l.oudegeerdink@brightaccess.nl

Sponsoren