HRM lunchbijeenkomst 24 september
Geplaatst op 6 september 2021

HRM lunchbijeenkomst 24 september


Vanuit de Belangenvereniging Industrieterrein Twentekanaal (BIT) organiseren wij op 24 september van 11.30 tot 13.30 uur een lunchbijeenkomst voor alle HRM professionals die werkzaam zijn bij de grote werkgevers op het bedrijventerrein Twentekanaal.

De bijeenkomst met lunch vindt plaats in zaal Mondriaan in het Shared Facility Center (HTSP), Haaksbergerstraat 65, Hengelo.

Waarom?
Deze bijeenkomst is een vervolg op de eerste digitale bijeenkomst voor HRM professionals in mei. Wat ons bindt als bedrijven is het gebied waar we gevestigd zijn. We lopen vaak tegen dezelfde vraagstukken aan, maar weten elkaar nog niet altijd goed te vinden voor het oplossen van deze vraagstukken. Wij geloven erin dat wanneer u als HRM professionals elkaar leert kennen, u elkaar kunt versterken.

In deze sessie staat daarom ‘kennismaken’ centraal. Daarnaast willen wij graag van u weten hoe wij u als HRM professionals kunnen helpen. Is dat bijvoorbeeld door regelmatig dit soort sessies te organiseren of ook door concrete projecten gezamenlijk op te pakken? Wij horen het graag op 24 september van u.  

Aanmelden
Graag vernemen wij via parkmanager@twentekanaal.com graag voor 17 september of u aanwezig bent op 24 september.

Kent u collega HRM professionals op het bedrijvenpark die ook bij deze sessie aanwezig zouden moeten zijn? Stuur de uitnodiging gerust aan hen door.

 Wij zien u graag op 24 september.

Sponsoren