Omgaan met stress? Meld je aan voor de gratis workshop!
Geplaatst op 13 mei 2019

MEPD helpt bedrijven en mensen zich verder te ontwikkelen 

MEPD helpt mensen én organisaties in hun zoektocht naar werk, ontwikkeling en persoonlijke groei. Zij zijn betrokken en houden van oprechte aandacht. Daarom coachen ze één op één. Iedereen heeft talent, daar geloven ze in. Door de persoonlijke aanpak laten ze mensen dit talent (her) ontdekken. Zij vinden hun passie weer terug en kunnen weer werk van het leven gaan maken!  

Binnen dit kader organissert MEPD na de zomervakantie een workshop met de titel:"Omgaan met stress".

Als organisatie is het van belang om aandacht te besteden aan stress componenten en werkdruk bespreekbaar maken. Om deze reden biedt MEPD u de gratis workshop 'Omgaan met stress' aan.

Tijdens deze workshop maakt u kennis met het actuele thema stress en werkdruk. U krijgt inzicht in de achtergrond ervan; hoe om te gaan met stress én de signalen. Met een beter beeld van dit thema is het ook beter in te schatten hoe het zit met de werkdruk en het stressniveau binnen uw organisatie.

Wanneer en waar?

De geplande workshop van dinsdag 25 juni moet door omstandigheden verplaatst worden tot na de zomervakantie. Nadere berichtgeving hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Heeft u interesse?

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Carla Marcelis MEPD Hengelo: carla.marcelis@mepd.nl

Sponsoren