Omgaan met stress? Meld je aan voor de gratis workshop!
Geplaatst op 13 mei 2019

Als organisatie is het van belang om aandacht te besteden aan stress componenten en werkdruk bespreekbaar maken. Om deze reden biedt MEPD je de gratis workshop 'Omgaan met stress' aan.

Intro workshop: 'Omgaan met stress'

Tijdens deze workshop maak je kennis met het actuele thema stress en werkdruk. Je krijgt inzicht in de achtergrond ervan; hoe om te gaan met stress én de signalen. Met een beter beeld van dit thema is het ook beter in te schatten hoe het zit met de werkdruk en het stressniveau binnen jouw organisatie.

Wanneer en waar?

De workshop vindt plaats op dinsdag 25 juni in Gebouw N op het HTSP in Hengelo. De inloop is vanaf 15.30u. De workshop start om 16.00u en eindigt om 18.00 uur.

Ben je erbij?

Aanmelden kan bij Carla Marcelis MEPD Hengelo: carla.marcelis@mepd.nl

MEPD helpt bedrijven en mensen zich verder te ontwikkelen 

Wij helpen mensen én organisaties in hun zoektocht naar werk, ontwikkeling en persoonlijke groei. We zijn betrokken en houden van oprechte aandacht. Daarom coachen we één op één. Iedereen heeft talent, daar geloven we in. Door onze persoonlijke aanpak laten we mensen dit talent (her) ontdekken. Zij vinden hun passie weer terug en kunnen weer werk van het leven gaan maken!  

Outplacement, re-integratie en ontwikkeling: Allemaal startpunten om de medewerker op een ander spoor te zetten. Wij zoeken en ontdekken de wensen, talenten, sterke kanten en mogelijkheden. En... we vinden oplossingen. Wij zijn er van overtuigd: Ontwikkeling werkt! Jij ook?

Meer weten? Klik hier!

Sponsoren