Symposium over toekomst van de binnenstad en dorpskernen
Geplaatst op 19 januari 2023

Symposium: De toekomst van bruisende binnensteden & dorpskernen in Overijssel


...van eenzijdige focus op economische waarden (winkelen & horeca) naar beleving en een brede publieke functie...

De partners uit het Retailplatform Overijssel (RPO) nodigen u, samen met INretail en de Retailagenda, uit om het gesprek te hebben over de uitdagingen én mogelijke oplossingen in relatie tot de toekomst van de Overijsselse centra.

Het goed en collectief functioneren van de sectoren retail, horeca, leisure & cultuur is van groot belang voor de vitaliteit van onze Overijsselse samenleving. Door de grote maatschappelijke ontwikkelingen verandert de functie van centrumgebieden en het belang van de verschillende sectoren daarin in rap tempo. De eenzijdige nadruk op de commerciële functie (economische waarde) verandert. Een aantrekkelijke winkelstraat of het centrum van een stad of dorp wordt van een groter maatschappelijk belang.

Bekijk hier de uitnodiging voor dit evenement.

In de uitnodiging vind u meer informatie over de inhoud van het symposium, het programma en de gasten. Ook vindt u hierin de link om u aan te melden. 

Datum: maandag 6 februari 2023

Tijd: 19.00 uur - 22.00 uur

Waar: De Zwarte Silo in Deventer

Aanmelden: U kunt zich alvast aanmelden via deze link. 

Heeft u nog collega's of relaties waarvoor dit symposium ook interessant zou kunnen zijn? Wij nodigen u van harte uit om deze uitnodiging ook te delen met uw eigen netwerk.

Sponsoren