Wel-zo-veilig-Awards 2018
Geplaatst op 7 mei 2018

Ondernemers die goed zijn voorbereid op criminaliteit kunnen een kans maken op de ‘Wel-zo-veilig-Awards’ van 2018. Deze Awards zijn bedoeld om het belang van veiligheid en preventie extra te onderstrepen en worden tijdens de Week van de Veiligheid uitgereikt in vier categorieën: transport en logistiek, mkb, detailhandel en horeca.
 
Een ondernemer die zich met veiligheid bezig houdt traint bijvoorbeeld personeelsleden, zodat ze weten hoe ze moeten handelen bij een overval. Of hij heeft onlangs afroomkluizen, extra sloten of een camerasysteem geïnstalleerd. Of hij is vernieuwend bezig om de veiligheid van zijn onderneming te verbeteren.
 
Voorwaarden
Ondernemers die in aanmerking denken te komen voor de ‘Wel-zo-veilig-Award’ 2018, moeten in maximaal 1 A4-tje (met woorden, plaatjes, stroomdiagram o.i.d.) laten zien waarom.

De inzending kan worden gezonden (via e-mail) aan Danielle Ohler van het CCV, tot zaterdag 30 juni.
 
De uitreikende organisaties (naast MKB-Nederland zijn dat Koninklijke Horeca Nederland, Detailhandel Nederland en Transport en Logistiek Nederland) beoordelen de inzendingen vervolgens aan de hand van een aantal punten en kiezen per categorie één winnaar.
Kijk op de website voor de verdere voorwaarden.
 
Uitreiking
De officiële uitreiking van de ‘Wel-zo-veilig-Awards’ vindt plaats op maandag 8 oktober in de Week van de Veiligheid. De minister van Justitie en Veiligheid reikt samen met MKB-Nederland en de andere organisaties de Awards uit.

Sponsoren